Het Mundero Team

Ons topteam bestaat uit deze drie jonge reizigers. Maarten, Joost en Seppe zorgen er achter de schermen voor dat alle reizen goed verlopen. Zij zorgen voor de voorbereiding voor je reis, voor bijstand tijdens je reis en voor de nodige aanpassingen en optimalisatie na je reis. Enkele keren per jaar trekken ze er zelf op uit en begeleiden ze een Mundero groepsreis.

Zie zo'n job als Trip Manager ook wel zitten? Bekijk dan onze Jobs pagina.

Maarten

Maarten is de oprichter van Mundero. Sinds zijn Erasmus uitwisseling in Brazilië heeft hij de reismicrobe goed te pakken gekregen. Hij leerde zelfstandig backpacken en doet niet liever dan met de rugzak nieuwe landen te ontdekken. Vroeger deed hij dat alleen of met enkele vrienden, maar nu wil hij zijn ervaring delen met iedereen die mee gaat op Mundero reis. Maarten is een zeer gemotiveerde, optimistische persoon en jong van geest: kortom een troef op jouw vakantie. Maarten houdt van Latijns-Amerika en beheerst de talen Spaans en Portugees als geen ander. Hij zorgt als ingenieur mee voor de technische kant van Mundero.

Maarten Profielfoto

Reisleider Joost

Joost

Joost is de tweede telg van de Mundero familie. Na een jarenlange vriendschap met Mundero oprichter Maarten, was de tijd in 2017 rijp om collega/vrienden te worden. Joost studeerde Internationale Politiek in Gent, maar deed daar uiteindelijk niet zoveel mee, want de droomjob riep... Stuur je een mailtje naar Mundero, doe je een babbeltje op de chat, krijg je mooie informatiedocumenten over je reis, vertelt je reisleider je over die fantastische voorbereiding van jouw Mundero reis, ... dan zit Joost er wellicht ergens met een poot tussen! Privé is Joost verzot op ... reizen natuurlijk. Zijn grote passie is Zuid-Amerika waar hij niets liever doet dan een Spaans of Portugees babbeltje met de locals te doen.

Joost zijn grote levensdoel is meer landen te bezoeken dan Seppe, wat verbazingwekkend goed lukt ;-)

Seppe

Seppe werkt sinds 2019 als trip manager bij Mundero. Hier probeert hij zijn passie voor avontuurlijk reizen met zoveel mogelijk reizigers te delen. Voor hij bij Mundero aan de slag ging bouwde hij een ruime reis ervaring op.

Op zijn 17de trok hij voor een jaar naar de Verenigde Staten om op uitwisseling te gaan. Dit opende de deuren voor nog meer avonturen. Zo ging hij op uitwisseling in Chili, deed hij zijn stage bij de Guna Yala's in Panama en trok hij met zijn kleine backpack overal naar toe van India tot Alaska.

Binnen Mundero organiseert Seppe verschillende avontuurlijke trips en zorgt hij ervoor dat de social media en IT tip top in orde staat. Ook slaat hij nooit de kans af om een Mundero trip te begeleiden.

Verder is Seppe net zoals Joost een fervent loper maar juist dan net iets sneller ;-) #belgrademarathon

Reisleider Seppe (1)